Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг» відбудеться у Рівному

22.10.2019 08:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

П'ятого грудня у Рівному відбудеться Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг».

Захід організовує Всеукраїнська дорожня Асоціація у партнерстві із Рівненською ОДА. До участі у масштабному Форумі дорожньої галузі запрошені представники дорожнього бізнесу,голови ОДА, керівники міст обласного значення та ОТГ.

У Форумі також приймуть активну участь керівництво профільних міністерств, Укравтодору, Укртрансбезпеки, Служб автомобільних доріг в областях, Держаудитслужби, народні депутати (керівники профільних комітетів ВР).

«Тема доріг - це біль українського суспільства. Підхід до будівництва автошляхів давно потрібно змінювати. Запрошуємо представників бізнесу Рівненщини долучитися до спільної роботи з реформування галузі на наймасштабнішому регіональному заході, присвяченому дорогам. Наразі ми з Асоціацією плідно працюємо над організацією форуму, щоб зробити його максимально ефективним та результативним», - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Реєстрація на захід доступна за посиланням: rivnedorforum.com.ua

Захід буде проведено у формі відкритої платформи, що дозволить дорожньому бізнесу ефективно комунікувати з представниками нової влади. Серед основних завдань заходу - обговорення продовження реформи децентралізації, плани фінансування на 2020 рік, розвиток конкуренції та перспективи залучення приватних компаній до робіт з ремонтів та експлуатації місцевих доріг.

У результаті Форуму будуть напрацьовані пропозиції щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодженням контролю якості та гарантійного обслуговування.

За матеріалами РОДА

null
Фото РОДА

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews