Проект потужного інвестора стартував на Рівненщині

22.10.2019 21:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Будівництво заводу «Kronospan» - це колосальна рекордна інвестиція в наш край.

На Рівненщині стартував проект компанії «Kronospan» з будівництва сучасного заводу з виробництва деревостружкової плити. Інвестор планує залучити в економіку Рівненської області понад 200 мільйонів євро.

Меморандум про співпрацю сьогодні підписали голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та директор ТзОВ «Технопривід Інвест Груп» Павло Пильтяй.

«Будівництво заводу «Kronospan» - це колосальна рекордна інвестиція в наш край. Залучити настільки потужного інветора в непростий для країни час – це справді успіх. Це черговий крок до нашої Стратегії – створення технократичного хабу і розвитку Рівненщини як регіонального центру. Загалом 2020 рік – це рік масштабного будівництва на Рівненщині: північної об’їзної і заводу «Kronospan», - розповідає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Однозначно, Рівненщина – сприятливий регіон для розвитку бізнесу. Область має величезний потенціал з точки зору географічного розташування – досить близько як до центральних областей України, так і до західних кордонів держави. До того ж, є хороша розвинена інфраструктура і, що головне, тут наявні кваліфіковані  фахівці», - розповів директор ТзОВ «Технопривід Інвест Груп» Павло Пильтяй.

Нагадаємо, «Kronospan» – світовий лідер у галузі виробництва високоякісних деревних плит і суміжної продукції. Сьогодні це понад 40 виробничих заводів у 30 країнах Європи, Азії та США.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews