На Львівщині затримали іноземця, який намагався вбити дружину

25.10.2019 15:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Македонця, який намагався вбити свою дружину, посадили під варту на Львівщині.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

Затримали 41-річного іноземця напідпитку цьогоріч 17 жовтня у Миколаєві працівники місцевого відділу поліції за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Правоохоронці з’ясували, що під час раптового конфлікту чоловік завдав дружині чотири ножових удари. З отриманими пораненням жінку госпіталізували у реанімаційне відділення КНП "Миколаївська центральна районна лікарня", де врятували життя.

Того ж дня зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (незакінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (вбивство), який до кінця не довів, оскільки з причин, що не залежали від його волі, не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця), а наступного – обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкції інкримінованої статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo