У Тернополі вручатимуть грошові премії містянам

25.10.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, до Дня місцевого самоврядування, вручатимуть грошові премії імені Володимира Лучаківського. Таке рішення прийняли на засіданні 39-ої сесії Тернопільської міської ради.

Премія імені Володимира Лучаківського будуть вручати щорічно у розмірі 10 тис. грн. Претендентів на отримання премії будуть обирати серед трьох номінацій: «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».

«Рішення було прийняте з метою вшанування пам’яті першого українського бургомістра Тернополя Володимира Лучаківського і відзначення тернополян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу міста», - зазначив Сергій Надал.

До слова, кандидатів на здобуття премії подаються в управління культури та  мистецтв Тернопільської міської ради (бульвар Т.Шевченка, 1) не пізніше 7 листопада поточного року керівниками вищих навчальних закладів міста, засобів масової інформації, громадських організацій та галузевих спілок, установ, підприємств та організацій.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews