У Тернополі виділи додаткові кошти на ремонт шкіл та зарплату вчителям

25.10.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На черговій сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 25 жовтня, внесли зміни до місцевого бюджету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як пояснює міський голова, шляхом збільшення доходів, їм вдалося направити додаткові кошти на утримання закладів освіти, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства. Так, на ремонт освітніх закладів та придбання ынветару спрямували понад 3,5 млн грн, а понад 8 млн грн - на виплату зарплат педагогічним працівникам шкіл та ПТУ. Також, виділи кошти на ремонт спорткомплексів, а саме: понад 2,4 млн грн на ремонт спорткомплексу на вул. Братів Бойчуків, 4а, на капітальний ремонт басейну ФЗК та інших потреб сфери спорту.

«Галузі охорони здоров’я та культури додатково виділено понад 1 млн грн кожному. Також кошти спрямовано на сферу житлово-комунального господарства – на ремонт дощової каналізації, на поточний ремонт та утримання доріг, міжквартальних проїздів тощо», — розповідає Сергій Надал.

До слова, також виділи кошти на компенсацію перевезення пільговиків та на фінансову підтримку КП «Тернопільелектротранс».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews