Сексуальна сумісність: 5 ознак того, що ви підходите один одному

26.10.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

Ти можеш роками скаржитися подружкам про проблеми в ліжку, лаяти партнера за те, що він не зрозумів чого хочуть жінки і бути критичною суддею для того, хто знімає перед тобою штани.

А можеш видихнути, нарешті, і почати працювати над тим, що може поліпшити ваше сексуальне життя.

Ти напевно багато разів чула про те, що сексуальна сумісність набагато важливіше сумісності за знаком зодіаку. Ми, звісно, не великі експерти, але щось нам підказує, що це - факт. Тому ми пропонуємо тобі ознайомитися з коротким чек-листом, який допоможе визначити, чи є у вас з партнером сексуальна сумісність.

1. Ви не проти сексуальних компромісів

Може ти і не велика прихильниця орального сексу, але твій партнер вважає мінет кращим винаходом людства. Поки ти готова поступатися і приносити їй задоволення, а він не нахабніє і не виключає інший секс зі списку - у вас все добре. Тільки сексуально сумісні люди готові йти на компроміси.

2. Ви однаково сексуально активні

Ідеальна сексуальна сумісність передбачає однаково зацікавлених у процесі партнерів. Простіше кажучи, якщо ваші думки про те, скільки разів на тиждень/місяць/рік потрібно займатися сексом (кожен день або півтора рази на місяць) сходяться, то ви дійсно сексуально сумісні.

3. Ви не намагаєтеся комусь щось довести

Про відсутність проблеми говорить і те, що вас по суті все влаштовує. Ти не розучуєш порядок зітхань і "ахів" з першого ліпшого порно-ролика, а твій партнер не намагається переплюнути за кількістю оргазмів всіх своїх друзів? Вітаємо, ви - сексуально сумісні.

4. Ти знаєш, що любить твій партнер

А він, у свою чергу, знає, що любиш ти. Все здається таким простим, коли партнери можуть поділитися бажаннями один з одним і не грати в мовчанку. До того ж, саме орієнтування на бажання партнера теж вважається однією з ознак сексуальної суміснісності.

5. Ви не боїтеся розмовляти

А цей пункт допомагає не просто зрозуміти, сумісні ви чи ні, але і вказує на те, що ви готові покращувати своє сексуальне життя. Ти ж знаєш, що в стосунках дуже важливо розмовляти, підказувати і направляти? Саме це і збільшує відсоток сумісності!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net