У Тернополі завдяки меценатам з’явився новий дитячий майданчик для особливих дітей

26.10.2019 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Новий дитячий майданчик для особливих дітей. Завдяки об’єднанню благодійників вихованці Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи можуть активно проводити час. Нові гірки, гойдалки, пісочниці – усе для того, щоб зробити життя дітей з інвалідністю комфортним. Під час відкриття майданчика учні вже могли випробувати нові атракції, повідомляє Т1 Новини.

Багато дитячого сміху лунає сьогодні у дворі Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи. Сьогодні тут відкривають новий дитячий майданчик, на який вихованці навчального закладу чекали кілька років. Усе це завдяки благодійниці - Ользі Шахін та соціально-відповідальному місцевому виробнику.

"Я неодноразово відвідувала цю школу, приходила приносила подарунки. Це дуже хороші, розумні, добрі дітки з великим серцем. Коли я почула їх потреби, я зрозуміла, що найнеобхідніше для них – це дитячий майданчик, щоб вони могли виходити надвір, займатися спортом і просто кататися на гойдалках. Я не могла бути осторонь", - каже меценатка, голова Тернопільського осередку ГО "Асоціація жінок України «Дія»" Ольга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини