Незвичний початок робочого дня заступника міністра на Тернопільщині (Фото)

27.10.2019 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Один з робочих днів заступника міністра економіки Тараса Висоцького розпочався досить незвично.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"До початку Земельного форуму в Тернополі відвідав молочно-товарний комплекс Агропродсервіс (с.Теофіпілка). Надої 8-10 тис., середня заробітна плата 12 тис. грн +, корови та телята щасливі - одним словом - МОЛОДЦІ!", - написав високопосадовець.

Інформацію про такий візит столичного гостя розмістив у себе на сторінці і народний депутат України Іван Чайківський, який супроводжував заступника міністра.

"На запрошення директора компанії "Агропродсервіс" Андрія Барана заступник  міністра Тарас Висоцький оглянув виробничі потужності молочно-товарної ферми в Теофіпілці Козівського району.
Оновлення стада, європейська генетика,  достойні заробітні плати - головне, що дає економічний поштовх і для галузі тваринництва і для села, де внутрішніми інвесторами створюються такі підприємства", - написав народний обранець.

До слова, під постом заступника міністра з'явилися коментарі з запрошенням його і на інші об'єкти.

"А в Закарпатті є равликова ферма;
і взагалі багато цікавих «профільних» родзинок", - написала Галина Ломпарт.

"Може й до козиних та овечих ферм доберетесь. Перспективні напрямки", - вважає Андрій Маслюк.

Як відомо, Тарас Висоцький на посаді заступника міністра економіки курує агропромисловий напрямок після об'єднання відповідних міністерств.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews