«Вдерся до будинку та погрожував зброєю»: у Тернополі затримали чоловіка

28.10.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 28 жовтня, затримали раніше судимого тернополянина. Поліцейські, разом з бійцями спецпідрозділу «Корд», провели спеціальну операцію для його арешту. На цей раз, він погрожував містянці пістолетом

Як повідомляє поліція, невідомий розбив у квартирі вікно, а після чого погрожував власниці пістолетом. Після нападу, він сховався у сусідньому будинку, а саме у квартирі співмешканки. Після переговорів поліції та співмешканкою нападника, вона відкрила двері. В результаті чого чоловіка вдалося затримати.

Встановили, що під час нападу на квартиру, чоловік був ще з двома спільниками, а саме із жінкою, яка переховувалася у машині під час нападу, та ще одним чоловіком. Сам же затриманий раніше був судимий за хуліганства, тілесні ушкодження, наркоторгівлю та порушення ПДР житель Тернополя. З власницею квартири, якій він погрожував пістолетом, був знайомий до моменту нападу.

До слова, чоловіка затримали за фактом хуліганства


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews