У Тернополі розпочався опалювальний сезон

28.10.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 28 жовтня, у закладах охорони здоров’я та закладах дошкільної освіти Тернополя розпочинається опалювальний сезон. З наступного дня опалення включать у школах та житлових будинках. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Зважаючи на пониження середньодобової температури повітря, уже від сьогодні подача теплоносія відновиться для садочків та медичних закладів, а починаючи з завтрашнього дня, 29 жовтня, опалення буде увімкнуто і в школах, оселях та інших категорій споживачів», - пояснив Сергій Надал.

До слова, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання. Відтак, часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів, затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews