«Ми дискутуємо про земельну реформу»: у Тернополі обговорили новий законопроєкт

28.10.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 У Тернополі, 25 жовтня, з представниками команди Президента, обговорили основні складові земельної реформи. Під час заходу, також представили плани Уряду стосовно зміни системи управління земельними ресурсами.

Сьогодні Тернопільщина активно розвивається в аграрній сфері. Виробляється значна кількість продукції, а зернові культури вирощуються на рівні провідних європейських країн. Тому, багатьох людей турбує питання ефективності земельної реформи. Як зазначив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького, вони намагаються розчинити людям, що нові реформи необхідні та в них не має нічого страшного. Тому, вони розпочали програму «Діалоги про Україну», яка передбачає зустрічі у регіонах, під час яких з представниками місцевого самоврядування та громадськістю обговорюються ключові питання розвитку держави.

«Саме на національному форумі ми зрозуміли, що потрібно поїхати в регіони. Якщо після цих регіональних форумів на наступному національному форумі буде консенсус, то рухатимемось далі. Якщо ж консенсусу не буде, то продовжимо регіональні форуми. Ми побачили позицію Тернопільщини та зафіксували її. Хочемо по кожному з питань подати нашу думку, щоб область могла ознайомитися з нею і подискутувати. Позиції є різні, тому буде зворотний зв'язок», - підкреслив урядовець.

До слова, під час зустрічі, місцеві аграрії змогли внести свої корективи щодо земельної реформи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews