Із палки ковбаси тернополянка витягнула опариша

28.10.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Тернополянка придбала ковбасу у м’ясному кіоску, а вдома під час нарізання продукту виявила в ньому опариша.

У Фейсбук-спільноті «Тернопільські плітки» містянка Юля Поправка  повідомила, що придбала продукт із живністю від ТМ «М’ясна лінія». Жінка закликала тернополян уважніше придивлятися до м’ясних продуктів, які вони купують у місцевих магазинах. Невідомо, які сюрпризи можуть там ховатися.

Деякі користувачі мереж і собі повідомляють, що ї їм у м’ясі траплялися неприємні знахідки.

— Теж купила таку ковбасу, того самого виробника , тільки в м. Зборів, на ринку! Навіть личинки однакові. Дуже сумно, — прокоментувала Галя Кузів.

— А я була знайшла муху, — додала Світлана Тепило.

Варто зазначити, що якщо ви купили неякісний товар, треба взяти чек або фотографію чека, товар, повернутися до супермаркету та закликати адміністратора. Наприклад, ви купили рибу і вас бентежить її запах. Так і кажете: запах специфічний, тому боюся годувати цим друзів/cім’ю, бо можемо отруїтися, та пропонуєте теж понюхати рибу. Просіть перевірити всю партію, щоб не отруїлися інші покупці. Потрібно запевняти, що продукція небезпечна і для вас, і для інших споживачів.

Якщо продавець відмовляється прийняти/ обміняти товар:

1. Переконайтеся, що володієте інформацією про суб'єкта господарювання, який здійснив продаж.

2. Зверніться із заявою про порушення своїх прав до  територіальних органів Держпродспоживслужби України чи до суду за місцем свого проживання.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни