У Львові відновлюють опалювальний сезон

29.10.2019 17:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У вівторок, 29 жовтня, у Львові знову розпочинається опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відповідно до розпорядження міського голови Львова «Про початок опалювального сезону 2019-2020 років» ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають подачу опалення до усіх категорій споживачів.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури пояснили: «Згідно з нормативними документамиопалювальний сезон для населення розпочинається, коли протягом трьох діб середньодобова температура становить + 8. Далі рішення про початок опалювального сезону приймають вже органи місцевого самоврядування. З огляду на те, що ми щоденно моніторимо прогноз погоди, і згідно з прогнозом синоптиків від вчора температура зовнішнього повітря понизилася, відсьогодні, 29 жовтня, розпочинаємо опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів теплопостачальних підприємств».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів