У Тернополі зафіксували квадрокоптером нові порушення

31.10.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, при проведенні чергових рейдів, виявили як люди спалюють сухе листя. Для фіксування правопорушення інспектори використовують квадрокоптер, який дозволяє швидше виявити задимленість та встановити місце спалювання сухої рослинності.

За результатами перевірки виявлено правопорушення на вул. Хліборобній, де громадянин спалював гілля дерев та листя, а також на вулиці Глибока Долина, де зафіксовано спалювання сухої рослинності. Людей притягнули до адміністративної відповідальності та наклали штраф. Також, з правопорушниками провели профілактичні бесіди на предмет дотримання Правил благоустрою Тернопільської МТГ.

До слова, спалювання сухої рослинності забороняється законодавством України, а за вказане правопорушення передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 170 до 340 грн, для посадових осіб – від 850 до 1190 грн.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews