У Тернополі затримали «терориста» за погрозу підірвати копів

05.11.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кореспондент

У Тернополі оперативники затримали чоловіка, який погрожував влаштувати теракти в місцевому відділі поліції і управлінні патрульної поліції. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 4 листопада.

Зазначається, що протягом декількох місяців фактично щодня на лінію 102 надходило по три-чотири дзвінки від невідомого чоловіка. Він постійно кричав і хамив диспетчерам. А вчора, 3 листопада, чоловік зателефонував і повідомив, що він разом зі своєю компанією планує теракти в місцевому відділі поліції і управлінні патрульної поліції - закидати їх гранатами.

Правоохоронці оперативно встановили, що "телефонним терористом" є житель Тернополя 1959 року народження. Під час обшуку у нього вилучили кілька мобільних телефонів.

Чоловіка затримали. Йому інкримінують статтю про завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей або іншими тяжкими наслідками (ч.1 ст. 259 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кореспондент