На Рівненщині стартує проєкт «Безпечна дорога до школи»

06.11.2019 12:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся з генконсулом Польщі у Луцьку Вєславом Мазуром і віцеконсулом Мареком Запуром.

Під час зустрічі домовились, що цьогоріч Рівненщина долучається до соціального проєкту консульства «Безпечна дорога до школи». Така ініціатива консульства вже другий рік діє на Волині. Школярам роздають світловідбиваючі жилети, браслети та флікери. Це збільшує їх помітність на дорогах у темну пору доби.

«Ми для початку визначимо пілотний найменш освітлюваний район нашої області. Польські партнери подарують нам першу партію світловідбиваючих елементів для школярів. Розповсюдимо їх разом з патрульною поліцією. Далі залучимо представників соціально відповідального бізнесу до виготовлення цієї продукції у такій кількості, аби накрити всю область. Таким чином, спільними зусиллями зробимо дорогу дітей до школи – безпечнішою», - розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews