Дякували за службу і урочисто проводжали додому: на Рівненщині звільнили у запас військовослужбовців (Фото)

07.11.2019 21:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На Рівненщині у військових частинах ОК «Захід» почалося звільнення у запас військовослужбовців строкової служби.

Зокрема, сьогодні у пункті постійної дислокації окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, що входить до складу ОК «Захід», відбулися урочистості із нагоди звільнення у запас військовослужбовців строкової служби. 

Зранку на стройовому плацу військової частини вишикувались строковики, контрактники, офіцери та військовий оркестр. Для цих молодих хлопців, що відслужили тут півтора роки – останній день строкової служби. Далі – служба у запасі. 

За півтора роки армійського життя вони здружились, здобули військову спеціальність і певний життєвий досвід. А ще привчилися до відповідальності, самостійності і дисципліни.

Із цією визначною подією строковиків привітав тимчасово виконуючий обов’язки командира бригади підполковник Дмитро Тітенко.

Він наголосив, що за час служби кожен із них пройшов шлях становлення – патріота, воїна, захисника України. Від імені командування та особового складу військової частини офіцер подякував запасникам за старанність та звитягу при виконанні службових обов’язків, побажав успіхів в усіх починання у цивільному житті та оголосив Подяки командира окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 

Урочистим маршем повз строковиків, що звільнилися в запас, з бойовим прапором бригади пройшов особовий склад, віддаючи шану тим, хто півтора роки старанно виконував свій обов’язок.

Тож, додому до своїх родин сьогодні поїхало 30 строковиків. Опираючись вже на свій життєвий досвід, вони радять кожному призовнику не уникати можливості пройти гартування військом.

Хлопці кажуть, що строкова служба промайнула швидко, розвіявши всі міфи та страшилки про армію. За час служби кожен з них набув неоціненного досвіду, який пригодиться й у цивільному житті.

Автор: Катерина Литвинчук

прес-офіцер окремої механізованої бригади імені Князя Романа

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews