У футбольному двобої в Тернополі зійшлися зірки та військові

08.11.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

На футбольному полі зірки проти військових. Нагода поважна – 16 років від часу створення Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку. Товариський матч проводять не вперше, повідомляє Т1 Новини.

Сьогодні на футбольному полі товариський матч. Команда "Вставай сонце" проти військових із Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку. Жіноча організація "Дія" вручила капітанам команди символічні подарунки.

"Сьогодні "Асоціація жінок України «Дія»" прийшла підтримати військових. Капітанів команд хочемо нагородити годинником від "Дії". Це символічний наш подарунок, тому що найцінніше, що у нас є – це час. А ми завжди знаходимо для них час. А також стрілки годинника завжди йдуть вперед і ми також завжди бажаємо йти вперед", - каже голова тернопільського осередку ГО "Асоціація жінок України «Дія»" (Асоціація жінок України "ДІЯ". ТернопільОльга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини