Вокалістка Львівської філармонії отримала державну відзнаку

08.11.2019 13:44   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У четвер, 7 листопада, у Львові відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Зі святом присутніх привітав заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, який вручив вокалістці Львівської національної філармонії Ірені Грех державну відзнаку – «Заслужений артист України», присвоєну згідно з указом Президента України Володимира Зеленського за значний особистий внесок у державне будівництво, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю».

«Окрім того, за вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесними грамотами облдержадміністрації Іван Собко нагородив кращих представників галузі», – поінформували також облдержадміністрації.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів