На Тернопільщині засудили чоловіка за його «винахід»

08.11.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Мешканець Тернопільщини  розробив спеціальні засоби для прослуховування телефону. В результаті чого його засудили до чотирьох років позбавлення волі за власний винахід.

Як повідомляє прокуратура у Тернопільській області, 29-річний чоловік виготовляв спеціальні технічні засоби, вмонтувавши яких у корпус автономних акумуляторних батарей GSM-мікрофони та GPS-трекери можна отримувати інформацію про місцеперебування пристрою та прослуховування через мобільний зв’язок.

Свій винахід хлопець продавав через інтернет, розмістивши на сайті оголошень. Як згодом вияснилось, засудженому вдалось продати кільком людям свій винахід..

До слова, вироком суду обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні інкримінованого йому злочину та засуджено до 4 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews