«Один із пріоритетів діяльності ОДА»: у Тернополі відбулася зустріч міжнародних делегацій

08.11.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 8 листопада, відбулася зустріч з представниками делегації Індії, Республіки Польща та Великобританії.

Як наголошує голова ТОДА Ігор Сопель, проведення таких міжнародних зустрічей є одним з пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації. Так, лише впродовж тижня в області організували два численних міжнародних форумі, які були присвячені темі бізнесу.

«ми розуміємо, що саме співпраця бізнесу, влади та освіти є ключем для досягнення значних економічних здобутків. Область розвиває міжрегіональне співробітництво з регіонами іноземних держав, ми працюємо над відкриттям нових напрямків та ринків для багатогалузевої співпраці. Тому ми зацікавлені в започаткуванні міжрегіональної співпраці зі штатом Біхар Індії», - зазначив очільник області.

До слова, президент Індо-Європейської Освітньої Фундації Прадіп Кумар підкреслив, що Тернопільщина вразила його можливими перспективами у сфері освіти. Тому вони зацікавлені у подальшій економічній співпраці та хочуть започаткувати обмін студентами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews