У Тернополі триває масова підготовка до зими

08.11.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення «Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період на 2019-2020 роки». Таким чином, чітко визначили дій служб в умовах снігопаду та негоди. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

У зимовий період обслуговуватимуть дороги та тротуари будуть: ТОВ «Авакс Проф», ТМШРБП «Міськшляхрембуд», ТОВ «Техно-Буд-Центр», а прибудинкові території – організації, які надають послуги з утримання будинку (так звані «ЖЕКи») або ОСББ. На обслуговування міжбудинкових проїздів з бюджету міста виділи близько 500 тис. грн. Також, до жовтня завершили ремонт спеціалізованої техніки, запаслися паливно-мастильними матеріалами, до зимового періоду.

До слова, у разі снігопадів, затверджено перелік першочергового утримання проїзної частини вулиць, розташованих на ухилах, якими проходять маршрути міського громадського транспорту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews