На Тернопільщину запрошують дегустувати власний продукт - вино, бренді, кальвадос, бурбон та сидр

10.11.2019 22:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

На Тернопільщині з'явився новий туристичний маршрут зі cмаком вина, бренді, кальвадосу, бурбону та сидру. Спробувати ці алкогольні напої можна у Монастириському районі. Саме там реалізує проєкт розвитку виноградарства та автентичної кухні компанія "Швейків ТМ", радо зустрічає мандрівників та поціновувачів вишуканих смаків. На ділянці посаджені виноград та яблуневі сади, плодово-ягідні культури. Під час оглядової екскурсії гостям розкажуть історію компанії, покажуть усі розплідники, і, звісно, запросять на дегустацію. Смакувати напоями власного виробництва пропонують на свіжому повітрі. Альтанка слугує і місцем приготування страв на відкритому вогні.

Виноробством тут готові навчати інших, для цього проводитимуть зустрічі, ярмарки вина та продуктів садівництва.

За теплих днів сюди приїжджали тернопільські туристи разом з Тетяною Єрмаковою: "Вирішила покликати друзів, щоби побачити на власні очі, як знову починає рости виноград на Тернопільщині. Колись тут над Дністром виноград ріс, але ця галузь була практично знищена і ми звикли смакувати тільки вино власного виробництва, а такі напої, як бренді, сидр, бурбон, кальвадос так і взагалі не є частими гостями на наших столах. Як турист скажу, що с. Швейків над річкою Коропець відтепер завжди на карті Тернопільщини і України буде туристичною родзинкою." Ніхто з гостей не поїхав додому з порожніми руками. Везли ті напої, які засмакували найбільше.

Андрій Закревський, співзасновник "Швейків ТМ": "До Швейкова часто приїжджають гості, а їдуть від нас… уже наші нові друзі! Наша дегустація вдалась такою ж, як і осінь довкола – теплою, щедрою, сонячною і яскравою. Цікаво і смачно було як дітям, так і дорослим."

Дорогою на Швейків туристи можуть заздалегідь спланувати свій маршрут і відвідати інтерактивний музей музичних інструментів "Камертон" у с. Ішків, заїхати у Монастириськ у музей "Лемківське село" та відвідати музей-скансен лемківської культури в урочищі Бичова.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews