На Радивилівщині рятувальники отримали пожежний автомобіль

12.11.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області

З нагоди передачі пожежного автомобіля для Радивилівської міської об’єднаної територіальної громади на озброєння Дружбівської місцевої пожежної команди влаштували урочистості.

8 листопада на базі 7-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС було проведено урочисті заходи з нагоди передачі пожежного автомобіля для Радивилівської міської об’єднаної територіальної громади на озброєння Дружбівської місцевої пожежної команди.

На заході були присутні: начальник ГУ ДСНС України у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук, заступник голови Радивилівської міської об’єднаної територіальної громади Олександр Пастух, голова Радивилівської міської об’єднаної територіальної громади Микола Карапетян, персонал Радивилівського районного сектору та рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

5.jpg 6.jpg

7.jpg 8.jpg

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області