БК «Рівне» виграла всі матчі Чемпіонату України

12.11.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: МИ Є РІВНЕ

У БК «Рівне» не впадають в ейфорію з нагоди таких результатів та вигляду турнірної таблиці, адже найближчим часом на команду саме чекають ігри з прямими конкурентами.

Після ігор вікенду 10-11 листопада серед вісімнадцяти команд, які беруть участь у чоловічій Вищій лізі Чемпіонату України залишився лише БК «Рівне», який здобув перемоги у всіх зіграних матчах. Серія рівнян наразі становить шість поєдинків і триває.

Як ми повідомляли, рівняни ці вихідні проводили у Кам’янець-Подільську, де двічі зіграли з місцевим «ДіДіБао», який минулого сезону став Чемпіоном у Першій лізі та підвищився у класі. І якщо в суботу рівняни програвали фактично протягом всього матчу, і лише в заключній чверті зуміли переломити хід гри і здобути важку перемогу 84:78, то в повторній зустрічі все склалося для підопічних Михайла Переверзія набагато легше. Зі стартовим ривком 10:0, господарі ще змогли впоратися і на першу перерву суперники пішли за мінімальної переваги рівнян 15:14, а далі розрив в рахунку лише збільшувався, максимально рівняни вигравали в 33 очки, але в четвертій десятихвилинці дещо збавили оберти, але, тим не менше завершили матч упевною перемогою 85:65. Довівши свою переможну серію до шести ігор у шести зіграних поєдинках в цьому сезоні у Чемпіонаті України.

ДіДіБао – БК РІВНЕ 65:85 (14:15, 9:24, 11:25, 31:21).
БК РІВНЕ: Олександр Шепелев – 18 очок (5 підборів); Тарас Шанюк – 13; Дмитро Тимощук – 12 (7 підборів, 7 результативних передач); Євген Коровяков – 12 (7 підбирань).

Щодо інших матчів, то до цих вихідних, стовідсотковий результат у змаганнях утримував ще «Хімік-2», але в повторній грі южненці програли на Волині місцевому «Старому Луцьку» 70:72 (суботня гра завершилась з рахунком 70:92 на користь гостей). «Спекотно» було і в Житомирі, де місцевий БК двічі гідно боровся з фаворитом БК «Тернопіль», але таки двічі програв 83:88 та 86:103.

Тож, наразі БК «Рівне» має шість перемог у шести зіграних матчах, у БК «Тернопіль» показник 7/1, у «Хімік-2» – 5/1, у «Старий Луцьк Університет» – 3/3.

У БК «Рівне» не впадають в ейфорію з нагоди таких результатів та вигляду турнірної таблиці, адже найближчим часом на команду саме чекають ігри з прямими конкурентами. 30 листопада та 1 грудня рівняни прийматимуть «Старий Луцьк Університет», який в активі має перемоги як над «Хімік-2», так і над БК «Тернопіль» (при чому на виїзді), також у грудні на рівнян чекають виїзди до Южного 7 та 8 числа і до Тернополя 14 та 15. Саме після цих матчів і можна буде реально оцінити рівень готовності команди до виконання високих турнірних завдань.

За матеріалами https://www.bcrivne.com


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МИ Є РІВНЕ