«З України до Голлівуду»: у Тернополі відбудеться IV Міжнародний форум «КіноХвиля»

12.11.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, із 13 по 15 листопада, відбудеться IV Міжнародний форум «КіноХвиля». Цьогорічним форум пройде під таким гаслом —«З України до Голлівуду». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає ініціатор «КіноХвилі», голова Асоціації кінокомісій України Леонід Бицюра, на форумі кіномани та гості містяни зможуть не лише переглянути десятки українських кінострічок, а й взяти участь у майстер-класах, творчих зустрічах з відомими акторами, режисерами, продюсерами, відвідати презентації книг відомих письменників та сценаристів.

«Ми свідомо обрали формат форуму, який передбачає не лише перегляд фільмів, а й обговорення їх особливостей, логістики та механізмів творення, стає майданчиком обміну професійним досвідом для режисерів, операторів, сценаристів, продюсерів та людей, які готові долучитися до кіновиробництва», — додає Леонід Бицюра

Форум проходитиме у декількох локаціях, а сам: кінотеатр «Сінема Сіті» та «Український дім «Перемога». Вхід на усі заходи в Українському домі «Перемога» - вільний. На перегляди фільмів у кінотеатрі «Сінема Сіті» варто придбати квитки, або встигнути зареєструватися онлайн.

До слова, під час IV Міжнародного форуму «КіноХвиля» відбудеться підбиття підсумків кінороку. Зокрема, учасники та гості масштабної події, дискутуватимуть на теми: «Кіно vs. Телебачення: особливості взаємодії», «Кіно vs. Література: шлях від роману до сценарію», «Майбутній розвиток українського кіно: рівні визначення успіху стрічки».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews