На Тернопільщині батьки нанесли тілесні ушкодження трирічному хлопчику

12.11.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Кременці батьки наносили тілесні ушкодження трирічному хлопчику. Про синці на тілі розповіла тітка дитина, яка звернулася за допомогою до лікарів.

Як зазначає поліція, жінка зустріла племінника разом з його мамою у магазині. Сам же мама дитини, яка наразі є вагітною, поводилась дивно, тому жінка запропонувала забрати малюка до себе. Уже ввечері, коли вона вкладала дитину спати, помітила на його тілі синці. Звідки вони хлопчик розповісти не міг, оскільки не розмовляє. Тому, жінка звернулася в медустанову.

Батьки кажуть, що дитину не били, а синці він сам собі набив. Проте, слідчі вияснили, що в родині постійні сварки, вітчим зловживає алкоголем та наркотиками. Також, три тижні тому, хлопчик втік із дому. Лише у самій футболці він вийшов з будинку і пішов до сусідки в інший кінець села. Після чотирьох годин пошуку оперативникам вдалося знайти дитину.

Наразі, правоохоронці Кременецького відділу поліції розслідують справу за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень трирічній дитині.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews