На Львівщині під колесами авто загинуло двоє людей

12.11.2019 18:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Четверта Студія

У суботу, 9 листопада, на Львівщині внаслідок ДТП загинуло двоє пішоходів.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 9 листопада близько 20:00 год. в  с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району на автодорозі «Київ-Чоп», 41-річний мешканець с. Болотня Перемишлянського району, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», здійснив наїзд на невідомого пішохода (віком близько 40 років), який переходив дорогу в невстановленому місці. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події, пише - Четверта Студія.

Особа загиблого та обставини події з’ясовуються.

Цього ж дня, 9 листопада, о 20:00, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем (підозрюється автомобіль «Рено Кенго» білого кольору) на автодорозі Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк» біля с. Гайок Кам’янка-Бузького району здійснив наїзд на пішохода, 79-річну мешканку с. Руда-Сілецька Кам’янка-Бузький району, яка від отриманих травм померла на місці події. Водій місце пригоди залишив. Проводяться пошукові заходи щодо встановлення водія та автомобіля.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія