На Львівщині оштрафували іноземців на 50 830 гривень

12.11.2019 20:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Працівники поліції виявили впродовж трьох тижнів під час операції «Мігрант» на Львівщині 316 адміністративних порушень, скоєних іноземцями.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій

Про це повідомили у вівторок, 12 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що, відтак, на іноземців накладено штрафи на загальну суму 50 830 гривень. Окрім того, правоохоронці виявили чотири кримінальних правопорушення, до скоєння яких причетні іноземці, пише - Щоденний Львів.

«За цими фактами відкрито два кримінальні провадження за статтею 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та по одному за статтею 185 (крадіжка) і статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Працівники поліції в період проведення профілактичних заходів «Мігрант» скерували до підрозділів Державної міграційної служби України 42 подання про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження. Всі вони задоволені», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Зокрема, було направлено 66 подань про заборону в’їзду іноземцям та особам без громадянства в Україну, а вісім – про скасування посвідок на тимчасове проживання в Україні. Профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант» тривають з 18 жовтня до 19 листопада та проводяться з метою запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів