Рівненські каратисти перемогли на Чемпіонаті Світу

13.11.2019 20:23   Опубліковано : Віктор Ромашкін
Джерело: RvNews

Збірна Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України (“Dojo Kazoku”) в складі національної команди взяла участь в Чемпіонаті Світу 1st World Union Young Lions Championship of Kyokushinkai Karate Union. Змагання приймала Німеччина.

Наша команда достойно виступила на даному чемпіонаті. У підсумку Рівненщина має 5 чемпіонів Світу та 5 призерів.

Тож золоті медалі у Рівне привезли Матвій Шамшин, Ілля Горшков, Лілія Наумова, Анастасія Симончук, Владислав Горбатовський. Також другі місця посіли Назар Поліщук, Євгеній Серпілов, Марк Васільєв. Бронзові медалі здобули Павло Петрина та Данило Хаврук.  

- Це було не легко. Конкуренція була дуже достойна, але тяжка праця на тренувальних зборах, безпропускні тренування, самовіддана та відчайдушна праця дали про себе знати. Наші бійці були підготовленіі на всі 100% . Велика вдячність усім спортсменам, хто працював над собою. Також ми відчули серйозну підтримку і батьків спортсменів.Попереду ще багато Чемпіонатів та різних змагань. Нам є куди рухатись і завжди є куди рости. Наш розвиток та вдосконалення має бути регулярним.Отже, будемо працювати ще потужніше, - розповів керівник Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України Євгеній Вєтров.

Інформаційна служба Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews