Тарас Демкура взяв участь у виїзному засіданні Міжнародного Трейд-клубу у м.Тернопіль

14.11.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

14 листопада 2019 р. у Тернополі відбулося виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу (International Trade Club in Ukraine).

null

Захід розпочався з вітальних слів від керівництва Тернопільської області та голови делегації Міжнародного Трейд-клубу.

Делегати від Посольств Словацької Республіки, КНР, Німеччини, Канади, Малайзії, Румунії, Бельгії, Іспанії, В’єтнаму, Словаччини, Польщі, Аргентини, Швеції обговорили різноманітні формати співробітництва компаній своїх держав с українськими підприємцями. На засіданні було презентовано економічний та потенціал Тернопільщини та низку інвестиційних проектів (індустріальний парк «Тернопіль»; індустріальний парк «Чортків Вест»; «Концепція розвитку Міжнародного аеропорту Тернопіль»).

null

Також було підписано Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Міжнародним Трейд-клубом в Україні. Окрім цього відбулися двосторонні зустрічі іноземних дипломатів – членів Міжнародного Трейд-клубу з представниками ділових кіл, що є ініціаторами пропозицій щодо налагодження та розширення економічного співробітництва, у форматі В2В.

Фото з заходу

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews