Дієві жінки долучились до Дня доброти і відвідали онкохворих дітей

14.11.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Діти, для яких лікарня - другий дім. І усі вони мають спільну мрію - стати здоровими. Мова іде про маленьких пацієнтів гематологічного відділення дитячої лікарні. У День доброти вони отримали подарунки, зарядились позитивом і таки посміхнулись, бо відчули, що їм хочуть і готові допомагати одужати, повідомляє Т1 Новини.

Два роки безперервних страждань. У свої 13 років Ілона пережила 17 хіміотерапій, 2 операції із заміни суглоба та видалення метастазів із легень. А нещодавно у дівчинки виявили пухлину біля серця. У Києві Ілону ще раз прооперували, встановили штучний клапан біля серця. Сьогодні у тернопільській міській дитячій лікарні дівчинка на контролі. Попереду ще 6 хіміотерапій. Бабуся Ілони - пані Люба розповідає, попри усі випробування, сім'я не опускає рук і продовжує боротись за життя Ілони.

У гематологічному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні з десяток маленьких пацієнтів. На жаль, тут панує атмосфера страждань, болю та сліз. Для того, аби хоча б якось підтримати діток у День добрих справ дієві жінки Тернополя організували приємний сюрприз. Ольга Шахін - голова Тернопільського осередку громадської організації "Асоціація жінок України «Дія»" розповідає, вони часто долучаються до благодійних ініціатив. Для маленьких пацієнтів приготували подарунки та частинку свого серця.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини