У Рівному відбудеться обласний турнір з художньої гімнастики

15.11.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

До нас заплановано приїзд близько 65 команд і близько 750 гімнасток.

У Рівному активно готуються до традиційного осінніх змагань. Турнір з художньої гімнастики «Золота осінь» вже вдванадцяте прийматиме обласний центр 22-24 листопада.

До нас заплановано приїзд близько 65 команд і близько 750 гімнасток. Кількісно - це беззеперечний рекорд для цих змагань. Загалом, турнір «Золота осінь» є одними із наймасштабніших, які взагалі проводяться в Рівному. Окрім спортсменок до нас завітають тренери та батьки дівчаток з усієї України. 

Варто зазначити, що фактично кожний турнір перевершує досягнення попереднього. 

Змагатиметься на килимі і еліта – Майстри спорту. Тож на нас чекає справжнє свято грації та спорту вищих досягнень.

«Дійсно активно готуємося до змагань. Приємно, що цього року до нас знову їдуть і хочуть їхати. Провести турнір такого масштабу дуже не просто. Дійсно, фактично дві тисячі людей, якщо не більше, їде до нас в гості. Це я і про спортсменок, і тренерів, і батьківський супровід. Хочу подякувати всім нашим партнерам, які роками підтримують художню гімнастику у Рівному. Ці змагання є хорошим змагальним досвідом і для рівнянок. Також ми маємо можливість показати наше місто всій Україні», – розповідає організатор змагань Марина Болба.

В рамках підготовки до турніру, збірна команда рівненського СК «Золота осінь» в складі 30 спортсменок здійснить змагальний виїзд у Білу Церкву.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне