В Ясининицькому навчально-реабілітаційному центрі малеча каталася на конях

Верхова їзда добре впливає на фізичне і психічне здоров’я.

16 листопада в Ясининицький навчально-реабілітаційний центр приїхали дуже незвичайні гості, це були маленькі поні. Представники Козацького табору «Гайдамаки» зробили такий чудовий сюрприз для наших вихованців. Діти мали можливість побачити, доторкнутися і навіть поїздити верхи на маленьких кониках.

Лікування кіньми (іпотерапія) широко і давно відома. Це психологічний вплив на організм людини, що передається за допомогою спілкування з конем, і фізичнний — за рахунок самої верхової їзди. Верхова їзда добре впливає на фізичне і психічне здоров’я. У першу чергу поліпшується координація рухів, розвивається рівновага, опорно-рухова система, відмінно впливає на емоційний стан, заняття дарують бадьорість і приплив енергії.

Ясининицький навчально-реабілітаційний центр дякує Козацькому табору «Гайдамаки» за море радості, посмішок, позитивних емоцій і незабутніх вражень які ви подарували нашим вихованцям.

За матеріалами Ясининицького навчально-реабілітаційного центру


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ясининицький навчально-реабілітаційний центр