На Львівщині вивільнили з автівки травмованих водія й пасажира

18.11.2019 15:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

17 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що водій «Peugeot» не впорався з керуванням на автодорозі «Гірне-Дрогобич» у селі Довголука на Стрийщині, з'їхав з моста біля річки Колодниця й перекинувся, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це розповіли в понеділок, 18 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що до місця події негайно виїхали рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось на місці виклику, внаслідок інциденту автомобіль перекинувся на дах й затиснув водія та пасажира автівки.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та електричної лебідки проводились роботи по деблокуванню потерпілих з автомобіля. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню. До ліквідації наслідків ДТП були залучені семеро рятувальників і дві одиниці спецтехніки.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів