«Я йду з посади заступника, але залишаюсь депутатом Рівненської обласної ради», - Олександр Корнійчук

18.11.2019 21:11   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: rivnepost.rv.ua/

Відреагувавши на статтю у ЗМІ, заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук заявив, що з розумінням ставиться до того, що незабаром доведеться поступитися посадою представнику команди, яка виграла вибори, і за крісло не тримається.

Пише https://rivnepost.rv.ua/

Олександр Корнійчук розповів, що ще у день представлення нового голови ОДА написав заяву на звільнення. Але, як відповідальна людина, продовжував працювати на посаді до призначення свого наступника.

«Я не тримаюсь за посаду, щодня ходжу на роботу, декілька років поспіль не брав лікарняних. Зараз також на роботі. Незабаром поїду у службове відрядження з депутатами на два дні у Польщу», - розповів Олександр Корнійчук, відреагувавши на публікацію «Як заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук намагається утриматися при владі?». При цьому п. Корнійчук заявив: «Все, що написано в цій статті — неправда», - і додав, що юристи пропонують йому готувати позов до суду на автора статті.

Як уже повідомлялося на https://rivnepost.rv.ua/, наступником п. Корнійчука, вочевидь, буде Сергій Гемберг, який досі очолював міське управління стратегічного розвитку та інвестицій. Олександру Корнійчуку відомо, що у п'ятницю Кабмін уже погодив кандидатуру п. Гемберга. Тобто, уточнив Олександр Корнійчук, день-два і, передавши справи своєму наступнику, він звільнить кабінет в ОДА.

«Я йду з посади, але залишаюсь депутатом обласної ради», - наголосив Олександр Корнійчук.   

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua/


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua/