Соцопитування показало, що люди розчаровуються в Зеленському набагато швидше, ніж у Порошенку в 2014-16 роках

19.11.2019 12:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Репост

У президента Зеленського відбувається дуже швидке розмивання електорату. Дивно, але це відбувається значно швидше, ніж у Порошенка в 2014-16 роках. Це підтверджують результати соціологічного дослідження. Ще на початку вересня політику Зеленського підтримували 57,2% українців, а вже на початку листопада лояльних до курсу президента залишилося всього 37,5%. Про це у своєму блозі пише політолог Олександр Палій.

Він прогнозує, що найближчим часом можна буде очікувати від команди Зеленського різних авантюр з метою зламати цю тенденцію, оскільки крім олігархів і охлосу спиратися йому нема на кого. Не буде охлосу – розбіжаться і олігархи.

Олександр Палій зазначає, майже вдвічі більше громадян вважають, що ситуація з обранням Володимира Зеленського погіршилася, ніж тих, хто вважає, що вона покращилася. За даними соцдослідження Центру Разумкова, в цілому, оцінюючи, як змінилася ситуація в країні з початку 2019 року, 48% респондентів заявили, що нічого не змінилося. Погіршення ситуації відзначили 26%, поліпшення – 15%.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репост