Єдина експозиція на Українсько-чеському бізнес-форумі – від Рівненської області

19.11.2019 21:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Чеську бізнес-делегацію, до якої увійшли представники різних секторів економіки, очолив президент Чеської торгової палати Владімір Длоугі. Після пленарної частини, де висвітлюються пріоритетні напрями українсько-чеського співробітництва, відбудуться переговори між представниками ділових кіл двох країн.

Бізнесмени, посадовці та експерти у галузі економіки з Рівненщини також беруть участь в Українсько-чеському бізнес-форумі. Масштабна міжнародна подія відбувається 18-19 листопада у Києві.

Делегацію від області очолив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Ми зацікавлені у налагодженні коопераційних стосунків із Чехією, тому будемо переконувати їхній бізнес, що Рівненщина – це сприятливий регіон для інвестицій. У нас є для цього суттєвий ресурсний і виробничий потенціал. Нам потрібні нові контакти, інвестиції та робочі місця», - відзначив Віталій Коваль. 

null
 

Єдина експозиція на Форумі – від Рівненської області.

Серед учасників делегації від області – представники таких потужних рівненських підприємств як приватне підприємство «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС», ТОВ «РІВЕНЬ ЛТД», приватне підприємство «ВІЛІС», приватна всеукраїнська група компаній «РЕНОМЕ», Міжнародний аеропорт «Рівне», а також керівники Агенції регіонального розвитку Рівненської області та агенції із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне».

Нагадаємо, що до пріоритетних напрямів українсько-чеського ділового співробітництва належать промисловість, традиційна та альтернативна енергетика, енергоефективність та енергозбереження, транспорт, логістика, туризм, сільське господарство.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews