Двох інспекторів франківської Муніципальної варти затримала на хабарі СБУ

21.11.2019 20:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галка

Працівників Івано-Франківського комунального підприємства «Муніципальна варта» затримали на хабарі.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень

З власних джерел «Галці» стало відомо, що ввечері 19 листопада двох головних інспекторів Муніципальної варти затримали «на гарячому» під час вимагання і отримання хабаря у розмірі три тисячі гривень.

В Управлінні СБУ в Івано-Франківській області виданню підтвердили факт затримання на хабарі працівників одного з комунальних підприємств міста. Вони вимагали і отримали від підприємця, який працює у сфері торгівлі, три тисячі гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

З інших джерел виданню стало відомо, що затримані інспектори раніше працювали в поліції, та були звільнені за сумнівні дії. В «Муніципальній варті» вони нібито налагодили схему заробітків. Вказані працівники відправляли у магазин неповнолітнього, який купляв алкоголь. Після чого хлопця «ловили» на вулиці зі спиртним і йшли до продавця. Його попереджали про великий штраф та позбавлення ліцензії або ж можливість за певну суму уникнути покарання. У підприємців, з якими виходило «провернути» таку схему, потім інспектори вимагали гроші на постійній основі.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка