Нетверезий тернополянин виликав поліцейських і напав на них з ножем

21.11.2019 22:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Чоловік зателефонував у поліцію і повідомив, що у нього вкрали велику суму коштів. Поліцейські приїхали на виклик. У квартирі тернополянина був ще один чоловік. Обидва були у стані алкогольного спяніння.

Під час розмови із поліцейськими нетверезий господар ображав їх, нецензурно висловлювався. Чоловіку зробили зауваження. Коли ж стражі порядку вже виходили з приміщення, - чоловік накинувся на них з ножем, який схопив зі столу. Для того, щоб втихомирити нападника, до нього поліцейські застосували сльозогінний газ і викликали підмогу.

Чоловіка затимали. Проти нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 ККУ - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Напададникові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews