У Тернополі на маршрут №35 додано ще два великі низькопідлогові автобуси

22.11.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Від початку листопада у Тернополі працює новий автобусний маршрут №35 «Вул. Винниченка – ТРЦ «Подоляни»«, на якому курсують шість низькопідлогових муніципальних автобусів пасажиромісткістю 80 чоловік.

Проте, зважаючи на те, що маршрут є популярним серед тернополян, на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення доповнити цю мережу ще двома одиницями транспорту.

«Оскільки автобуси на маршруті №35 курсують від житлового масиву «Дружба» до «Сонячного» та, зокрема, до ТРЦ «Подоляни», щодня ними користуються сотні тернополян, – зауважив очільник Тернополя Сергій Надал. – Тому виникла необхідність внести зміни до кількісного складу транспортних засобів на цьому маршруті, та, зокрема, додати ще два комфортабельних автобуси марки «MAN».

Автобуси на маршруті №35 курсують вулицями: Винниченка, Карпенка, Миру, Дружби, Руською, Острозького, Пирогова, Гоголя, Б. Хмельницького, Збаразькою, Злуки, 15 Квітня, Київською, В. Великого, Леся Курбаса, Морозенка, Текстильною, Збаразькою, Б. Хмельницького, Руською, Мазепи, Кривоноса, Винниченка із усіма зупинками на шляху проходження.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews