САП вручила підозру міськголові Львова Садовому

У САП наразі цю інформацію не коментують.

22.11.2019 13:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Hromadske
Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила підозру міському голові Львова Андрію Садовому.

Про це повідомив сам Садовий, пише - Hromadske.

Підозра оголошена у справі про будівництво індустріального парку у мікрорайоні Рясне. 

«Щойно прокурори Холодницького (Назара Холодницького, глави САП — ред.) вручили мені повідомлення про підозру. У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора — компанію CTP. Від цієї компанії за землю ми отримали 54 млн грн. Це було поле, на якому компанія має збудувати індустріальний парк», — зазначив Садовий. 

Починаючи з 2015 року, за словами Садового, йде «блокування» цього питання на рівні державної влади, Генеральної прокуратури.

«З того часу прокурори їздять, досліджують, а земля стоїть. За той час CTP збудувала індустріальний парк в Румунії, в інших країнах. Це третій в Європі інвестор, що інвестує в промислове майно. Тут у Львові вони мають забезпечити 3 тисячі робочих місць», — додав Садовий.

Львівському міському голові оголосили підозру за статтею про «зловживання владою або службовим становищем».

Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від 6-ти місяців до 3-х років, заборону займати посади до 3-х років, а також штраф від 4 250 грн до 12 750 грн.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Hromadske