На Львівщині авто збило на смерть свідка під час оформлення ДТП

22.11.2019 18:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Вісник

Мешканець одного з сіл Жовківського району помер від травм, отриманих внаслідок автозіткнення, що сталось під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди за участю кінної підводи та автомобіля «Шкода», пише - Вісник.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Подія сталась 20 листопада близько 18.50 на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» між селами Лавриків та Гараєць Жовківського району, - повідомляють у пресслужбі поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль «Шкода Фабія» та кінна підвода. Внаслідок зіткнення ніхто не потерпів.

Під час оформлення поліцейськими цієї події, водій автомобіля «Фіат Скудо», 50-річний житель району, рухаючись у напрямку Жовкви, скоїв зіткнення із транспортними засобами – учасниками попередньої ДТП - возом і автомобілем «Шкода», який від удару відкинуло на узбіччя, де він зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес Віто».

Внаслідок автопригоди загинув 34-річний місцевий мешканець, котрий перебував на місці ДТП. Окрім того, у лікарню з тілесними ушкодженнями доставлені 33-річний керманич підводи та 36-річний пасажир «Шкоди».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вісник