У Рівному стартувала "Золота осінь"

22.11.2019 18:51   Опубліковано : Віктор Ромашкін
Джерело: RvNews

Сьогодні у Рівному стартував 12-й Відкритий турнір з художньої гімнастики «Золота осінь».

Ці змагання давно стали для міста і для українських спортсменок традиційними. Цьогоріч змагання знову поставили рекорд. Так, заявилося поборотися за медалі на рівненському килимі 734 гімнастки з усіх куточків держави.

Вперше у Рівному змагатиметься у двох категоріях і 24 майтри спорту. Ця кількість також є рекордною. Майстри спорту в художній гімнастиці є серйозним досягненням. Власне - це спортивна українська еліта.

- Дуже дякую всім за довіру і візит до Рівного. Нам приємно, що стільки людей приїхало змагатися. Ми, як організатори, робимо все можливе, аби турнір пройшов на якомога вищому рівні, - прокоментувала керівник СК «Золота осінь» Марина Болба.

В п'ятницю, 22 листопада о 22.00 відбудеться офіційний парад відкриття. У суботу та неділю 23 та 24 листопада відповідно, турнір стартуватиме о 08.00 ранку. Парад закриття відбудеться в неділю, 24 листопада близько 21.00.

Турнір проходить у спорткомплексі ДЮСШ №4, вул. Фабрична, 7.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews