З 23 листопада у Тернополі стартує акція «Миколай про тебе не забуде»

22.11.2019 21:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

З 23 листопада у Тернополі стартує акція «Миколай про тебе не забуде». У підвалі храму святого Йосафата проацватиме «Фабрика святого Миколая», де волонтери – помічники Чудотворця формуватимуть подарунки дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Вони закликають тернополян долучатися до акції та приносити подарунки хлопчикам і дівчаткам.

Одна з організаторів акції Ірина Бравко розповідає: «До подаруночків ми будемо класти усілякі смаколики, іграшки, кантовари та засоби особистої гігієни. Усі ці речі увечері 18-го грудня наші волонтери розвозитимуть до домівок дітей. Нам, як і щороку, потрібні будуть люди, які своїми автомобілями погодяться доставити подарунки діткам і також ті, хто допомагатиме розносити пакунки».

Щороку акція охоплює близько 2 тис. тернопільських малозабезпечених дітей віком до 12 років. Ірина Бревко наголошує, що охочі долучитися, можуть телефонувати до волонтерів за номером  068 242 09 89.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews