Тернополяни залишилися без гарячої води

23.11.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі на вул. Петлюри, 10 тривають ремонтні роботи з ліквідації прориву трубопроводу холодної води. Таким чином, у мешканців будинку буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначають в КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», працівники очікують коли привезуть нові водопровідні труби, після чого вже будуть здійснювати її монтажу. Також, здійснять підключення ІТП від холодної води, щоб мешканці будинку були забезпечені цілодобовою подачею гарячої води.

«Минулого року за цією адресою був проведений капітальний ремонт двору і для того, щоб зараз не руйнувати оновлене дорожнє покриття, було прийняте рішення спільно з КП «Тернопільводоканал» поміняти старий ввод холодного водопостачання в будинок на новий з більшим діаметром, — розповів начальник виробничо-технічного відділу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Михайло Горбань.

До слова, найближчими днями до будинку на вул. Петлюри, 10 відновити гаряче водопостачання.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews