Назначили нового заступника голови Асоціації футболу Тернопілля

23.11.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Андрій Підлужний став новим заступником голови Асоціації футболу Тернопілля. Про це він повідомив на власній сторінці у фейсбук.

Як зазначає співак, ще з дитинства він любив займатися футболом. Багато тренерів допомагали реалізувати його юнацькі футбольні мрії, але через травму вони так і не здійснилися.

«Володимир Онисько якось по особливому закарбувався в пам'яті. Адже він був тренер-батько, який завжди знаходив час для кожного з нас, він цікавився нашим життям, піклувався про наші позафутбольні поразки чи перемоги та допомагав порадами», — розповідає Андрій Підлужний.

Не зважаючи на нове призначення Андрій Підлужний продовжить займатися музикою, адже це початок об'єднання двох його найулюбленіших справ і реалізації заповітних мрій.

«В мене в планах: проведення кубків та турнірів для дітей, силовиків, ветеранів, школярів та студентів, відновлення вуличного футболу, пляжного тощо. Хочу щоб наше Тернопілля було кращим і в футболі, в музиці та загалом у всіх галузях!», — додає композитор.

До слова, збірна музикантів, ведучих, акторів, режисерів ФК «Вставай Сонце» продовжить організовувати товариські матчі. Також, завдяки тернопільській пивоварні «Опілля», збірна отримала 2-комплекти власної футбольної форми, в якій буде протистояти суперникам на футбольних майданчиках Тернополя та України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews