У Тернополі примусово демонтують 5 літніх майданчиків

23.11.2019 21:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради вирішив примусово демонтувати 5 тимчасових споруд літніх майданчиків, розташованих біля закладів громадського харчування.

У рішенні перелічені об’єкти, як знаходяться: в парку Національного відродження біля ЗРГ «Арарат», на вул. Миру.3а біля кафе «Сквер», на вул. Бродівська,54а, на вул. Академіка О.Брюкнера, 2 – Гетьмана Сагайдачного біля ЗРГ «Бенеддето», на вул. Кардинала Й.Сліпого навпроти ТВЦ «Атріум».

Власників частини з зазначених у переліку тимчасових споруд - не встановлено.

У 10-денний термін з часу прийняття рішення їх власники можуть самостійно демонтувати згадані літні майданчики. Якщо ж вони цього не зроблять – демонтажем займеться постійно діюча робоча група. І проведе вона його у 20-денний термін.

Повернення демонтованих тимчасових споруд можливе за умови компенсації їх власником виконаних  робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни