У Тернопільській міській дитячій лікарні запровадили новий онлайн-ресурс

24.11.2019 14:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Консультативно-діагностичне відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні - найбільше за кількістю спеціалістів, які лікують маленьких пацієнтів. Тут працює 116 спеціалістів, 37 з яких - лікарі. Це медики хірургічного, терапевтичного та діагностичного напрямків. Завідувач відділення Ігор Гомза розповідає: сучасне обладнання дозволяє максимально точно проводити дослідження.

- Є два лікарі рентгенологи, які проводять рентген-дослідження, а також флюорографію. Два лікарі функціональної діагностики. Вони займаються кардіоскопією. А також лікар УЗД-кабінету, - розповідає завідувач консультативно-діагностичного відділення КНП "Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня" Ігор Гомза.

Це – УЗД-кабінет, який оснащений новим обладнанням. Тут працює сертифікована спеціалістка Ельвіра Ландяк. Лікарка розповідає: на такому апараті можна проводити ряд важливих обстежень.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини