На Тернопільщину іде тепло з дощами

27.11.2019 09:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

Туман видимістю 200-500 метрів огортає Тернопільщину. Окрім цього, на дорогах утворюється ожеледиця, – повідомляють метеорологи.

Це ускладнюватиме ситуацію на автошляхах і вимагатиме обережності.

Упродовж доби на Тернопільщині спостерігатиметься похмура холодна погода. А далі синоптичну ситуацію змінить циклон.

«Зі середи  очікується явна зміна синоптичної ситуації. Коли з Греції через Туреччину та Чорне море на нас стрибоне циклон. Може, радіти й особливо нема з чого, бо все ж – ускладнення погоди, проте цей циклон нарешті зрушить тривалий диктат люто-холодного антициклону східного походження і запхне його подалі. В Україні розпочнеться потепління. Отже, 26-го листопада в Україні вночі ще буде морозно, -1-8 градусів. Вітер південно-східного та східного напрямків, 5-10 м/с. Опадів у вівторок в Україні не передбачається. У середу-четвер почнеться поступове потепління та збільшення опадів», – розповідає синоптик Наталка Діденко.

Отже, разом із потеплінням до нашого краю прийдуть дощі. Відтак жителям краю пора готувати парасолі та відповідний одяг.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем